40 dagen plantaardig en meer

Vegan Church is een platform voor christenen die plantaardig eten en leven.  We hebben elkaar gevonden omdat we zorg voor de hele schepping belangrijk vinden: de zorg voor de aarde, de dieren en mensen. Daarom hebben we keuzes gemaakt en ons eetpatroon aangepast.

We nodigen je uit om in deze 40-dagen tijd kennis te maken met ruim 20 mensen die zich met ons verbonden voelen. Ze delen een stukje van hun (levens)verhaal en hun lievelingsrecept met je.

Daarnaast dagen we je uit om een praktische opdracht te doen en over een Bijbelvers na te denken.

Op de zondagen nemen we je week voor week aan de hand van een korte gedachte mee op weg naar Pasen.

Op alle bijdragen kun je reageren en je ervaringen delen. Je hoeft je niet speciaal op te geven, kom gewoon elke dag even langs op deze pagina. Als je je (eventueel) op de Home pagina inschrijft voor de nieuwsbrief, krijg je af en toe ook een mailtje.

De tijd van Aswoensdag tot Pasen is een klassieke vastenperiode. In de orthodoxe kerken betekent vasten: puur plantaardig eten, geen vlees, vis,  zuivel. En ook geen zuivelproducten, ei en honing, kortom niets van een dier.

Wat dan wel? Laat je verrassen door de heerlijke recepten en ontdek zo de rijkdom van de plantaardige keuken.

Lees met een open hart, laat je inspireren, probeer het uit en laat je vooral leiden door Jezus  en Gods goede Heilige Geest.

Veel zegen gewenst!

Pin It on Pinterest